För dig som driver företag och som vill utveckla dina ledarskaps- och säljfärdigheter. Välkommen att delta i vårt nätverk för dig som vill bli bättre på ledarskap och bli tryggare i din säljroll!

Du får hjälp med att ta fram din vision och ledningsfilosofi, känna trygghet i din säljroll, hur du kan hitta flera målgrupper och användbara säljverktyg. Eftersom vi kommer från olika branscher kan vi dela med oss av våra egna erfarenheter och verksamheter. Mellan nätverksträffarna är det endast egen reflektion och hemuppgifter som belastar ditt arbetsschema.

Vi kommer att starta fredag 18 september och fortsätta träffas en gång per månad fram till maj 2021. Vi startar kl 13.00 och håller på till kl 16.00. Du kommer att få ett utbildningspass med tema inom ledarskap och säljfärdigheter med övningar vid varje nätverksträff.

För anmälan innan 1 juli är priset 5 900 kr + moms per person inklusive fika. För anmälan mellan 2 juli och 14 augusti är priset 6 900 kr + moms per person inklusive fika. För bästa resultat kommer vi att skapa grupper på maximalt 4-6 personer.

Platsen är i ett nyrenoverat 1800-talstorp med kontor och mindre konferensdel. Adressen är Brunnsmålen 1 utanför Tranås.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Marie Magnusson

”Jag älskar försäljning - när man gör det på rätt sätt! Under mina 30 år inom branschen har jag mött alltför många som säger ” jag är ingen säljare” och på grund av det inte lyckats nå de visioner och mål man har både privat och i arbetslivet. Därför skapade jag ett koncept som hjälper till att hitta glädje och trygghet samt ett bekvämtsätt att förmedla sina tjänster och produkter. Det gör att man tycker det är kul att sälja.”

0725-354023
mariemagnusson.makit@gmail.com

Karin Semberg

”Jag har 26 års erfarenhet från högre chefsbefattningar inom sex kommuner och tre regioner. Min drivkraft har alltid varit att utveckla chefers ledarskapsförmåga genom coaching och mentorskap. Resultatet blir väl fungerande verksamheter med trygga, professionella och kompetenta chefer som leder fungerande arbetsgrupper med arbetsglädje och goda resultat.”


0706-290512

karin@sembergledarskap.seDon`t copy text!